CONTROL INTERN

Blue Rock Financial Services S.A.  angajeaza reprezentant compartiment control intern. Pozitia se adreseaza candidatilor cu studii juridice si/sau economice si cu experienta in pozitii similare in cadrul unor intermediari autorizati pe piata de capital.
Atributiile postului includ supravegherea respectarii legislatiei in vigoare, a reglementarilor legale si a procedurilor interne; minimizarea riscurilor de neindeplinire a obligatiilor; elaborarea de proceduri, masuri si politici de desfasurare a activitatii companiei; monitorizarea si evaluarea continua a activitatii companiei si a implementarii procedurilor si a prevederilor legale; furnizarea de opinii juridice despre aspecte ale activitatii companiei sau proiecte implementate de companie; alte activitati legate de cele de mai sus.
Candidatul cautat are studii superioare juridice si/sau economice finalizate; dispune de abilitati de comunicare si de lucru in echipa, atentie la detaliu si buna organizare; Experienta anterioara intr-o pozitie similara sau in alta pozitie pe piata de capital reprezinta un avantaj semnificativ. De asemenea, cunostintele de limba engleza si de limba germana  reprezinta un avantaj.
Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie prin email la adresa office@bluerock.ro  sau prin fax la numarul 021 3000479