Clienți instituționali

EXECUȚIE ORDINE PENTRU ACȚIUNI ȘI OBLIGAȚIUNI

Departamentul de tranzacționare al Blue Rock Financial Services este format din brokeri cu experiență care preiau spre execuție ordine pentru instrumente listate pe o piață reglementată. Blue Rock Financial Services este membră a Bursei de Valori București și execută ordinele clienților prin intermediul platformelor oferite de aceasta.
Blue Rock Financial Services este autorizată să participe în nume propriu și în numele clienților la orice metodă de plasament public și privat de instrumente financiare.
În ultima perioadă Blue Rock Financial Services a îndeplinit rolul de Lead Manager pentru emisiuni de obligațiuni corporative în valoare totală de cca. 400 milioane euro, toate emisiunile fiind încheiate cu succes.

 

PLASAMENTE PUBLICE ȘI PRIVATE DE ACȚIUNI

Avem specialiști în structurarea și organizarea plasamentelor private pentru companii cu. dezvoltare rapidă.Acest lucru poate implica pur și simplu introducerea companiilor către investitori adecvați, cum ar fi capitalul de risc, birourile de familie, fondurile de capital privat și investitorii instituționali printr-o strângere de fonduri pre-IPO.

Totuși, acest serviciu va implica în general o asistență mai completă, ce va include: