Strategia Noastra

Abordarea noastra fundamentala de investitii valorifica nevoia investitorilor de a obtine rezultate pe termen scurt si pe termen lung, intre 6 luni si 5 ani in viitor. Incercam sa oferim investitorilor nostri castiguri cu risc redus.

Accentul este pus pe companii si instrumente ale caror rezultate financiare si randamente sunt in concordanta cu profilul investitorilor. Portofoliul in sine se concentreaza pe "randament absolut" mai degraba decat "randament relativ". Acest lucru ne permite sa folosim oportunitatile create de (sau ignorate de) nevoile de lichiditate pe termen scurt ale investitorilor invstitutionali si ale ETF-urilor.

bluerock lightbulb ideas
bluerock whiteboard planning

Daca investitorul doreste sa accepte un risc mai mare pentru un venit ridicat sau invers, strategiile noastre pot fi personalizate pentru a se potrivi cu profilul de risc al investitorilor.

Credem intr-o filozofie investitionala atenta, simpla cu accent pe calitate si diversificare. Toate aceste trei elemente functioneaza impreuna. Filozofia noastra esta una dintre modalitatile prin care va putem ajuta sa intelegeti mai bine procesul.

Credem ca o strategie pe termen lung este cel mai bun mod de a va construi si pastra securitatea financiara. Dar nu uitati, "cumparati si pastrati" nu inseamna "cumparati si ingnorati". Ar trebui sa va revizuiti portofoliul cel putin o data pe an pentru a va asigura ca sunteti pe drumul cel bun pentru a va atinge obiectivele.

 

RO