Informatii Clienti

Studii multiple au aratat ca pe perioade lungi de timp instrumentele financiare cum ar fi actiunile, obligatiunile si ETF-urile (Fondurile tranzactionate la bursa) genereaza venituri investitionale mult mai mari decat altele.

bluerock chess

Cum functioneaza?

Pentru a tranzactiona online, trebuie mai intai sa deschideti un cont la Blue Rock Financial Services, odata ce procesul este finalizat puteti plasa singur un ordin prin sistemul nostru online sau puteti contacta unul dintre brokerii nostri pentru a va ajuta. Odata ce comanda este plasata pe piata si in functie de pretul pe care l-ati selectat bursa va incerca sa gaseasa automat o contraparte.

Odata ce un cumparator si un vanzator sunt gasiti, ordinul este executat si decontat in maxim doua zile lucratoare (cumparatorul plateste banii si primeste instrumentele, vanzatorul livreaza instrumentele si primeste banii). 

Cat de usor este?

Deschiderea unui cont la Blue Rock Financial Services este foarte usoara, necesita un numar redus de documente si poate fi complet functional chiar a doua zi.

bluerock stockmarket tablet
bluerock stockmarket phone
bluerock stockmarket monitor
RO