Administrarea si managementul companiei

Consiliul de administratie:

Dl. Stefan N.M. Ungureanu

Este Presedinte al Consiliului incepand cu anul 2017.Activand ca profesor universitar in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti de peste 10 ani, dl. Stefan N.M Ungureanu detine experienta in domenii precum: analiza financiara, consultanta, finante si burse de valori. Are de asemenea o istorie extinsa in cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare in crearea si sustinerea legislatiei pietelor de capital din Romania. De-a lungul timpului a publicat doua carti si are o multitudine de cercetari publicate. 

Dl. Franz Wanovits

Este membru al Consiliului de Administratie incepand cu anul 2017 si este absolvent al Universitatii de Inginerie mecanica din Viena , detinand si MBA in economie absolvit la Universitatea Economica Viena. Dl. Franz Wanovits detine experienta in domeniul investitiilor in instrumente financiare de tip "futures" acumulata in cadrul unor companii si banci de investitii renumite din Austria, precum: Euroinvest Bank AG, Blue Rock Management GmBH, Donlon Finanzierungs-und Beteiligungs GsmbH, Effect Investmen Bank AG.

Dl. Martin Alexander Nedelko

Este membru al Consiliului de administratie incepand cu anul 2017. Absolvent al Universitatii de Drept de la Salzburg si al Universitatii Economice din Viena, dl. Martin Nedelko a activat in companii de renume din domeniul investitiilor financiare, precum: BLUE ROCK CAPITAL GMBH, Vienna, Austria; ZERTIFIKATE INSTITUTAUSTRIAe. V., Vienna, Austria; EQUIS INVESTMENTS INC., Nassau, STC STRATEGIC TRADING CONCEPTS GMBH, Vienna, Austria; ERSTE BANK AG, Vienna, Austria; PUDENTIAL BACHE PLC, Munich, Germany; CREDITANSTALT-BANKVEREIN AG Vienna, Austria. Principalele arii de activitate in care detine specializare sunt: tranzactionare instrumente financiare de tip "options" si "futures", creare de instrumente structurate, tranzactionare digitala.

Directori:

Dl. Stefan N.M. Ungureanu

Director General - Decizia A.S.F. no. 55/22.03.2017

Dna. Lavinia Florentina Anton

 Director General Adjunct - Decizia A.S.F. no. 86/28.05.2020