Emiterea De Instrumente Financiare

Ce sunt obligatiunile?

Obligatiunile sunt titluri emise prin care un emitent se imprumuta, public sau privat, pentru a finanta anumite activitati sau proiecte (extinderea fortei de munca, achizitionarea de proprietati imobiliare, comercializare etc). Emitentul obligatiunilor poate fi o companie privata sau publica din Romania, societatile cu raspundere limitata (S.R.L) nu pot emite obligatiuni in Romania.

Valoarea echivalenta a obligatiunilor este rambursata de emitent fie la scadenta lor, in transe sau pot fi transformate in actiuni (obligatiuni convertibile). In functie de ce optiune este aleasa in Termenii si Conditiile obligatiunii, emitentul este obligat sa achite o suma reprezentand valoarea echivalenta a obligatiunilor subscrise (principalului) sau a oricarei dobanzi.

Spre deosebire de emiterea de actiuni (care poate fi considerate o alta forma de finantare), emiterea de obligatiuni este instrumentul preferat al intreprinzatorilor si companiilor, avand in vedere ca acest proces nu dilueaza detinerile actionarilor.

bluerock coins
bluerock finances

Avantajele emiterii de obligatiuni

Sunteti antreprenor si doriti sa va finantati compania prin emiterea de obligatiuni?

Va rugam sa ne lasati un mesaj mai jos si vom contacta in scurt timp pentru a vedea cum va putem ajuta.

Ce sunt produsele structurate?

Produsele structurate sunt investitii preambalate care includ, in mod normal, instrumente legate de dobanda plus unul sau mai multe instrumente derivate. Acestea sunt in general legate de un indice sau un cos de instrumente.

bluerock tools

Avantajele emiterii produselor structurate

Contacteaza-ne