Subscriere/Răscumparare unități de fond

NOAH F 22 Multi Asset Fond si Ariquon Wachstum sunt fonduri de investitii pasaportate din tara de origine (Austria) in Romania, in conformitate cu reglementarile legale aplicabile, fiind administrate de societatea de administrare a investitiilor LLB Invest Kapitalanlagegesellschaft m.b.H. si sunt autorizate in Austria si Germania, fiind reglementate de Autoritatea Pietei Financiare din Austria (FMA)

Unitatile de fond emise de NOAH F22 Multi Asset Fund si Ariquon Waschum pot fi subscrise prin intermediul SSIF Blue Blue Rock Financial Services S.A. de catre orice persoana care are deschis un cont de investitii la SSIF Blue Rock Financial Services S.A si care indeplineste conditiile prospectului de emisiune ale acestor fonduri. Unitatile de fond se pot subscrise la NAV ul valabil in ziua efectuarii subscrierii, numarul de unitati de fond urmand a fi alocate in contul dvs. conform regulilor detaliate in Prospectul de emsiune al fondurilor de investitii . Pentru mai multe informatii despre NAV ul valabil zilnic, va rugam sa accesati acest link si sa alegeti fondul de investitii la care doriti sa efectuati operatiuni de subscriere/rascumparare.

Avertisment

Fondurile de investiii nu au fost inregistrate conform reglementärilor legale din SUA. Astfel, unitätile fondului de investitii NOAH F22 Multi Asset Fund si cele ale fondului de investitii Ariquon Waschum nu sunt destinate nici vänzärii in SUA ei nici vänzärii cätre cetäteni din SUA (sau cätre persoane cu eedere permanentä in SUA) sau cätre societati de persoane sau societati de capital constituie in baza legilor din SUA.

Pentru realizarea de operatiuni de cumparare/subscriere unitati de fond NOAH F 22 Multi Asset Fund trebuie sa aveti deschis un cont de tranzactionare la SSIF Blue Rock Financial Services S.A.

Daca nu sunteti client al SSIF BRFS, va rugam sa accesati aici pentru deschiderea contului de tranzactionare.

Dupa deschiderea contului de tranzactionare, puteti sa realizati operatiuni de subscriere/rascumparare unitati de fond emise de NOAH F 22 Multi Asset Fund si/sau Ariqon Waschum, astfel:

  • completati aici Ordinul de subscriere/rascumparre, si transmiteti-l semnat in format electronic , de pe adresa dvs de email comunicata la deschiderea contului de tranzactionare, catre adresa de emai office@bluerock.ro sau direct la sediul social din Bucuresti, Str Aurel Vlaicu 35, sector 2, Bucuresti sau la sediul Agentiei din Brasov, str. Nicolae Iorga, judet Brasov.
  • in cazul operatiunilor de subscriere, la ordinul de subscriere trebuie sa atasati dovada platii contravalorii unitatilor de fond subscrise si sa o transmiteti pe email catre office@bluerock.ro sau direct la sediul social din Bucuresti, Str Aurel Vlaicu 35, sector 2, Bucuresti sau la sediul Agentiei din Brasov, str. Nicolae Iorga, judet Brasov.Plata unitatilor subscrise se poate realiza prin depunerea sumei corespunzatoare unitatilor de fond subscrise (nr unitati x NAV ul valabil in ziua realizarii subscrierii) in oricare din urmatoarele conturi bancare.
  • Alocarea in contul dvs a unitatilor de fond subscrise se va realiza exclusiv de SSFI BRFS si veti primi pe email ul dvs. extrasul de cont continand numarul de unitati de fond cu care a fost creditat contul dvs.
     in cazul rascumpararii unitatilor de fond, fondurile aferente rascumpararii vor fi alocate in contul dvs. conform prevederilor din Prospectul de emsiune al fondului; in cazul in care doriti sa retrageti disponibilul din contul dvs, va rugam sa completati Cererea de retragere aici si sa o transmiteti pe email catre office@bluerock.ro sau direct la sediul social din Bucuresti, Str Aurel Vlaicu 35, sector 2, Bucuresti sau la sediul Agentiei din Brasov, str. Nicolae Iorga, judet Brasov.
  • in case you wish to withdraw the available one from your account, please complete the withdrawal request here and send it by email to office@bluerock.ro or directly to the registered office in Bucharest, Str Aurel Vlaicu 35, sector 2, Bucharest or at the headquarters of the Agency in Brasov, str. Nicolae Iorga, Brasov county.