Ne bucuram sa te cunoastem!

Faptul ca ați accesat aceasta pagina inseamna ca v-ati decis sa faceti primul pas pentru deschiderea unui cont de tranzacționare la bursa!
Sau dimpotriva, sunteti deja investitor, dar doriti sa va transferati portofoliul de tranzactionare la Blue Rock Financial Services!

 

Inainte de a va deschide contul, am dori sa va cunoastem un pic mai bine pentru a va putea identifica nevoile si modul in care serviciile noastre va pot ajuta. 

Procesul de deschidere a unui cont de tranzactionare online la Blue Rock Financial Services S.A. se realizeaza complet online, fara a fi nevoie sa veniti de la unul dintre birourile noastre, este important sa urmati instructiunile cat mai bine posibil, astfel incat sa va putem ajuta mai bine in viitor.

Datele inserate si documentele incarcate de dvs. vor fi salvate si procesate automat in sistemul nostru, doar in cazul in care nu puteti finaliza procesul acum si trebuie sa il finalizati mai tarziu.

Dupa finalizarea cu succes a procesului de deschidere a contului online, toata documentatia va fi procesata de catre ofiterul nostru de conformitate si, in final, dupa finalizarea intregului proces si acceptarea contului dvs., veti primi prin e-mail o confirmare precum si instructiuni cu privier la contul dvs. de tranzactionare si detalille sale.

 

Te rugam sa accesezi una din sectiunile de mai jos, pentru a porni la deschiderea online a contului tau de tranzactionare.